Posts

Showing posts from November, 2010

lately

original by cikjijah

lately i have no mood to go to work idk i just lost it maybe our training contract is going to end thats y but i still put my commitment to the company the only thing missing is just the mood lol how can i find the mood mood comes when i got work to do.. lol... however at this end of year there is nothing to do at the office my other coleague may find games interest them but not me i didnt find farmville and cafe world interesting i didnt want to kantoi playing games in the office lol well different people have different mindset

sedikit jeles..

original by cikjijah
bukan la niat nk meluah perasaan tapi ntah la bila tengok kawan2 lain dh nikah abg sendiri pun dh nikah yg tak de keje pun leh nikah aku ni yg keje bile la nk nikah pyh benar rasanye kat fb dok post bende2 sal nikah sume pakat nikah tau la ujong taun jgn la dera batin aku huhuhu aku pun nk nikah sape nk nikah ngn aku? hahhaah ayat2 desperate yanako... the other day mr.H msg aku tanya aku leh tlg die ke tak aku tya balik tlg mende? dia reply..ada cash tak?business tak leh nk rolling banjir.. aku kate aku pun takde cash gaji cm ciput ade ati nk tlg org lain plak kan? dh tu aku tnye bpe nk? dia kata bape2 je aku kata balik takle nk tlg aku pon tak mkn haha kalo aku tlg dia alamat turun balik la berat 1 kg yg baru bertambah baru2 ni hahaha well sblm ni dh tlg kut kali ni mintak tlg org lain plak yer asyik mintak tulun kat aku jer bile nk maju tu la tamak ngat smpi buat 2 3 buah kedai la ni tak dpt nk jaga sapa susah? diri sendiri jugakkan? so..all in all... kalo tak buat kajian dulu sebelum berniaga jgn berniaga yer b…

what kind of grammar is this?

original by cikjijah
"Damn she got! Arrogant is not located, if you do not want no trouble carrying a good joke in Facebook, you are wasting time into facebook! Front looks good, but saw extensive heart rot kind of shit .. stupid.! Is it the language of brash, you take back the language of this ..! do not be initiated before, if not rewarded,! Understand'
hey i got this on my fren's status... i say... kalo tak reti nk berbahase..tak payah la dik.. bek simpan jer.. bikin joke saja ma...